PerOrs Julmarknad

För alla er som en gång besökt denna underbara julmarknad är detta blogginlägg ingen nyhet eller överraskning alls. För mig är den här marknaden  julens höjdpunkt. Första året denna marknad anordnades var den en mycket liten marknad med mest besökare från Anundsjö. För varje år som gått har den växt lite. Fler utställare, fler besökare. I år, så slog nog enbart lördagen rekord. Ryktet har spridit sig, som det gör när något är riktigt bra. I år, växte nog antalet besökare mer än vad någon kunnat ana och det blev tagvis riktigt trångt. Fantastiskt faktiskt! Nedan följer bilder från utställare och miljön på detta underbara ställe.

Här, innanför fönstren kunde man se och köpa Perfect People. Besök gärna denna talangfulla tjejs hemsida och se vad hon har att erbjuda.

Här satt tomtemor och samlade önskelistor och delade ut paket.

För de barn som är som Lilla F och inte törs lämna sin önskelista till tomtemor, fanns en lite mindre läskig brevlåda att lämna den i.

Den här underbara haren i trä och naturlig storlek var min favorit på hela marknaden. Målad i utomhusfärg är den beredd att stå utomhus. Jag hann inte köpa den, hoppas det finns fler, annars kanske man kan beställa en :)

Lite bilskrot efter marknadsvägen förhöjer den personliga touchen som hela marknaden utstrålar.

Själv hjälpte jag till idag att servera fika. Så enormt många besökare som var fikasugen. Otroligt roligt men otroligt trångt. För er som ska besöka i morgon rekommenderar jag att försöka fika mellan 12 och 13 eller efter 15, då var det lite glesare med besökare på fiket 😉 Tips från coachen! 

Långbord för det stora följet!

En mysig stund vid fönstret.

Ett bord för två en salen.

Inte har det snöat speciellt mycket ute, och trots lite snö så är det svårt att hålla tillbaka julkänslan när man besöker denna marknad. Inne i PerOrs faller iallafall vackra linneflingor från taket.

En reaktion på “PerOrs Julmarknad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>