Julböcker i myshörnan

Vår sk. matsal ha fått en ny funktion i höst/vinter. Det har blivit läs och spelhörna. Det fattas bara nån gullig liten fåtölj. Typ emmafåtölj eller så.

Var 3e vecka åker vi på biblioteket och lånar böcker. Denna gång laddade vi upp med massor av julböcker. Mamma Mu och kråkans jul har blivit en favorit hos lilla F. Jag förstår varför, mamma Mu är verkligen störtskön. 

Jag har förstått att julroser kan vara lite knepiga att hålla liv i. Denna har jag haft i 2år. Jag vattnar med isbitar när den står i varma utrymmen och när den börjar se lite hängig och torr ut, ställer jag ut den i fönstret i kallfarstun. Då hämtar den sig snabbt. Den ska helst inte torka ut heller. I svalare utrymmen torkar den dessutom inte lika snabbt och är heller inte lika känslig för att bli lite torr ett tag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>