Semesterturen

Igår kom vi hem från en super trevlig semester. Hela vår lilla familj drog till Götlaborg och hälsade på lilla Fs kusin med familj och några vänner. Vi var på Universeum och kikade på de fina akvarierna som finns där. En hit!

Fick en härlig tur ut i Göteborgs skärgård. En hit det också! Fick äta en massa god mat, både på restaurang och hemma. Det bästa av allt var nog ändå att få umgås med våra kära vänner och familj.

Tussilago

Glömde att visa upp Lilla Fs första tussilago för i år. Stolt har hon placerat dem i ett litet snapsglas. Nog är de lite väl hanterade, men så har en knappt 2-åring plockat dem också. Idag fick vi ett nytt husdjur: makken (översättning: daggmask). Hen bor i en glasburk med lite löv och jord ute i kall hallen. Lilla F tittar omsorgsfull till makken en gång i timmen ungefär.

Rätt i koppen

De här kopparna är ju helt underbara. Vissa kanske skulle tycka att jag total förstört dem när jag driver upp mina sticklingar i dem. Men äsch, det tycker inte jag. Nu får jag ju njuta av dem varje dag på hyllan istället! Fick hjälp att borra ett hål i botten på kopparna, fungerar hur bra som helst, till de lite mindre krävande sticklingarna i allafall.

Omskolning

I förrgår planterade jag om mina små persiljeplantor.

Jag hade god hjälp. Tänkte det kan ju inte bli värrre än att jag får 10L jord på golvet ;P Längtar så efter våren. Som vi ska gräva ute, lilla F och jag! Å, tänk när vi får kratta och rensa upp i rabatterna!! Snön hänger liksom envist kvar fast än vi har soliga dagar. Det är nog värme som saknas.