En underbar resa!

Tänker ofta på hur underbart lyckosamma jag och min sambo är som kunnat få barn. Varje dag är lika spännande, vad lär hon sig idag? Vad kommer hon att upptäcka sedan? Vad kommer JAG att få upptäcka och lära mig? Alla åsikter och tankar jag tidigare haft om vad som är viktigt, har totalt kastats omkull. Har en känsla av att det bara är början, av en förvirrande, svår och alldeles underbar resa.

Nja, för nordiska trädgårdsmässan 2012…

För er som känner mig så vet ni redan att jag rätt nyligen börjat intressera mig för min trädgård. Därav mitt första besökt någonsin på trädgårdsmässa. I helgen som var styrde jag och min mor vår kosa mot stockholm för att besöka trädgårdsmässan som Nordiska Trädgårdar ordnar varje år. Förväntningarna var stora från både min och min mammas sida. Tyvärr, måste jag säga, var den inte riktigt vad jag sett framför mig. Jag hade nog förväntat mig mer nyheter, trädgårdsmöbler och inspirationskällor. En monter med grytnyttans möbler hade jag gärna gått och kikat i. Så mitt betyg: Nja…

Ändå fick jag med mig några växter hem. Bl.a en rosa bondpion och ett gäng alliumlökar. Alla ska ner i rabatten i parken. Ännu är det för kallt men om ett par veckor kanske jag kan peta ner dem!?