På gång i garderoben…

Medan solen glittrar som bäst ute passar Patrik på att måla innomhus 😉 Skrubben som vi ska göra om till en MINDRE walk-in-closet börjar bli klar. Nu ska bara mattan läggas på golvet, några lister

sättas utefter golven så är det klart för att dra dit lite värme.  Bara vi sedan får upp hyllor och stänger så får kläderna flytta in! Verkligen inget fancy alls, det var helt enkelt nödvändigt då våra kläder för närvarande bor i lilla Fs rum. DET ska bli roligt. Att få göra i ordning ett litet kryp in till Felicia!

Ingen rädder för vattnet här…

Denna helt underbara fascination av vatten som barn besitter kan jag inte låta bli att vara lite avundsjuk på. Att döma av min mammas gamla fotoalbum på när jag var liten så var även jag lika fascinerad av vatten. Konstigt det där, nu, när jag är vuxen är jag så vansinnigt feg att kliva i vattnet. På sommaren är jag alltid den som står kvar i vattenbrynet, alldeles för feg för att kliva i. Självklart är ju jag även den som det är roligast att skvätta vatten på. Mmmm… sommar!!!

Kastrullera mera!

Loppis är ju så fantastiskt roligt. För en tjugolapp kan man få mycket. Hittade en jätte gullig emaljerad kastrull med söta blommor på. Så roligt att leka med när man är 8-9 månader.  En bra början till ett litet minikök åt damen… kanske önskar hon sig ett minikök till sin ettårsdag! Ett sånt där riktigt fint gammaldags.

Om jag har tur kanske jag får låna den någon gång…

Mumsigt mellis!

Efter en längre vila från bloggen så ska jag försöka att komma igång igen. Har börjat jobba efter min mammaledighet så nu är Patrik hemma med lilla F. Känns otroligt roligt att jobba igen. Behövde verkligen få träffa lite människor igen och få en chans att komma ihåg vem jag är när jag inte är mamma. Det blir bara en kortare  period tillbaka i arbete vilket även det känns skönt. Recept på ett av Lilla Fs favvo mellis har jag nu med varm hand lämnat över till min sambo. Prova vettja!

Det enda du behöver är:

0,5dl Fil/naturell yougurt

1/4 dl Havregryn

1 Banan

3/4 dl frysta bär

Blötlägg havregrynen i fil/naturell yougurt i 5-10min. Tillsätt sedan banan och bär!

Mixa och servera!! Det räcker nog till 2 mellis, men lilla F gillar det så mycket så hon brukar äta upp allt med detsamma! Å andra sidan använder jag ekologiska bananer som i regel är nästan hälften så stora som ”vanliga” bananer. Om man inte gör det kanske det räcker till 2 serveringar!